Loading
inchirieri auto bucuresti
inchirieri auto bucuresti

Inchirieri auto Bucuresti | Inchirieri auto ieftine | Inchirieri auto preturi mici | Inchirieri auto termen lung | Inchirieri auto evenimente |

 

Inchirieri auto Bucuresti ieftine – llcrentacar.ro Bucuresti – solutia simpla, rapida, accesibila si ieftina. Masina a incetat de mult sa fie un lux si acum, reprezinta doar o necesitate si un mijloc de transport.

Inchiriaza un mercedes E-class!

Nevoia de a inchiria o masina poate aparea in diferite situatii: masina proprietate personala este in reparatii, un taxi este prea scump, iar transportul public nu satisface nevoile de miscare.  Chiar si transportatorii de marfuri recurg uneori la inchirieri auto ieftine in Bucuresti, in caz de defectare a autoturismelor lor.

Cei care vin in Bucuresti sa rezolve probleme de afaceri sau sa se relaxeze sunt clienti frecventi. Nu este neobisnuit ca un client care vine din provincie sa isi inceapa activitatea in capitala, inchiriind o masina de la o companie de inchirieri auto.

 

Inchirieri auto Bucuresti – Comoditatea inchirierii

 

Pretul unei inchirieri auto Bucuresti, este destul de ieftin, si, in cele din urma, confortul predomina peste optiunea de a merge cu trenul. Vezi masinile noastre!

In acest caz, poti opri unde doresti si cand doresti, nu este nevoie sa te sufoci de bagaje, si  nu va trebui sa suporti costuri suplimentare de transport. Urmatorul motiv este campingul, unde inchirierea de masini este indispensabila.

Nu este nevoie de un traseu bine stabilit de la care sa nu te abati sau sa decizi cine va fi soferul pe drumul spre casa, deoarece poti opri oricand doresti pentru a te odihni, dupa care sa reiei traseul. Persoanele juridice sunt, de asemenea, clienti frecventi, care nu trebuie sa investeasca in cumpararea de masini.

inchirieri auto bucuresti
inchirieri auto bucuresti

Inchirieri auto Bucuresti – Masini 4×4

 

Masinile inchiriate pentru business, nu costa mult, iar banii economisiti astfel, pot fi cheltuiti pentru dezvoltarea afacerii. Printre clientii de inchirieri auto 4×4 in Bucuresti, de asemenea, se numara viitori proprietari auto.

Inainte de a inchiria masina, exista oportunitatea de a o evalua in mod impartial si independent, tragand concluzii corespunzatoare. Daca doresti sa fii 100% sigur de alegerea ta, fa o comanda cu cateva zile inainte sau fa un drum catre firma de inchiriei auto in Bucuresti.

 

Inchirieri auto Bucuresti – Pentru evenimente

 

Firma noastra se ocupa si cu inchirierea masinilor pentru evenimente. In general, de inchirieri auto pentru evenimente se ocupa firma prestatoare de astfel de servicii, oferind chiar si un sofer.

Inchirierile auto pentru evenimente pot fi facute nu numai de firmele care se ocupa de evenimente, ci si de persoanele fizice care doresc acest lucru, adica furnizarea unui vehicul pentru uz personal fara sofer.  Oferim cele mai bune servicii de inchirieri auto la preturi mici.

inchirieri auto bucuresti
inchirieri auto bucuresti

Contractul pentru inchirieri auto Bucuresti

 

In contractul incheiat intre client si firma de inchirieri auto din Bucuresti  https://llcrentacar.ro poti vedea perioada de inchiriere, termenii, obligatiile clientului si obligatiile firmei de inchirieri auto Bucuresti.

Reducerea deductibila limiteaza raspunderea societatii de plati pentru asigurare. Ca o regula,  in toate contractele firmei care ofera masini de inchiriat, se inregistreaza suma garantiei, iar in caz de deteriorare a masinii suma este oprita de firma  de inchirieri auto SC LAUR & LEO COMPANY SRL .

 

Inchirieri auto Bucuresti – Limitarile de kilometraj

 

Inainte de a inchiria masina de la firma noastra de inchirieri auto, intreaba despre tipurile de tarife si limitele de kilometraj. Tarifele cu kilometraj limitat, sunt de obicei mai ieftine. Tarifele pentru inchirieri auto non stop sunt de obicei mai scumpe si nu se ofera reduceri daca cumva kilometrajul parcurs a fost mai mic.

Poti inchiria oricand o masina pentru aeroport aici inchirieri auto aeroport Otopeni.

inchirieri auto bucuresti
inchirieri auto bucuresti

Modele bugetare pentru inchirieri auto ieftine

 

Modelele bugetare pentru inchirieri auto ieftine sunt foarte atractive. In functie de tipul de sarcini rezolvate prin rulare, firma noastra de inchirieri auto din Bucuresti iti ofera atat masini bugetare modele mai vechi, cat si masini din clasa mai mica, modele mai noi.

Fara indoiala, gama de masini noi este foarte atractiva, preturile fiind insa foarte convenabile. Cu toate acestea, daca esti un client permanent al firmei de inchirieri auto ieftine, dar cu succes din punct de vedere financiar, locuiesti permanent in Bucuresti, atunci este posibil ca firma de inchirieri auto din Buccuresti SC LAUR & LEO COMPANY SRL  sa iti ofere o masina mai scumpa la un pret mai convenabil.

Termenii si conditiile variaza semnificativ in functie de situatie, si, sunt obligatorii. Acestea includ garantia. Pentru autoturismele cu costuri reduse, valoarea garantiei, de regula, este mai mica. De asemenea, o conditie prealabila este o plata in avans de 100% pentru utilizarea unei masini inchiriate.

Inchiriere BMW X6 .

 

Inchirieri auto la preturi mici – Reguli de bun simt

 

Pentru utilizarea serviciului de inchirieri de la o firma de inchirieri auto, pentru clientii obisnuiti, conditiile de inchiriere pot varia semnificativ. Cu toate acestea, ar putea suna banal sa ti se spuna sa ai grija de masina.

Insa, fii extrem de atent in conducere. De asemenea,  masina inchiriata, trebuie sa fie curata atat in interior cat si la exterior in momentul predarii. Toate acestea sunt cheia unei colaborari fructoase intre firma noastra si clienti.

Flota firmei de inchirieri auto Bucuresti ieftine include: auto ieftine, auto 4×4, Fiat, auto  pentru evenimente si multe altele. De asemenea firma noastra de inchirieri auto din Bucuresti, te poate ajuta sa creezi o procesiune eleganta de masini,  pentru o nunta sau o alta sarbatoare.

In flota companiei, poti gasi exact acele masini care sunt conform preferintelor tale, in privinta culorii si stilului de sarbatoare. Prin inchirierea unui autoturism Fiat nou, cu kilometraj zero, si cu plata de numai 23 E/zi, vei rezolva problema transportului si vei avea parte de o plimbare de neuitat prin Bucuresti. Masina este eleganta, atractiva si moderna. De asemenea, poti face fotografii originale de neuitat.

 

Flota pentru inchirieri auto in Bucuresti

 

Locuitorii din Bucuresti aleg adesea SUV-urile ca masini pentru nunta. Avantajele acestei masini par impresionante. Cu o astfel de masina nu va fi nicio problema sa ajungi in orice loc de fotografiere, inclusiv in natura.

In cabina spatioasa care ofera confort,  pot fi transportati mirele si mireasa intr-o rochie luxurianta, si nimeni nu va simti disconfort in timpul calatoriei. Inchiriind o astfel de masina de la firma de inchirieri auto la preturi mici, calatoria se transforma in odihna de care se vor bucura tinerii si oaspetii lor.

In cazul in care ai organizat o nunta magnifica, cu un numar mare de oaspeti, atunci firma noastra de inchirieri auto din Bucuresti te poate ajuta cu o masina deosebit de atractiva si eleganta. De asemenea, pentru luna de miere poti inchiria o masina din clasa lux.  In catalogul firmei noastre vei gasi o varietate de modele de masini, pentru fiecare gust. Cele mai populare masini sunt:

 • BMW  – o optiune excelenta pentru tineri rafinat si luxos, iar pentru nunti, arata grozav si scump. Nu vrei dori sa parasesti interiorul spatios si incredibil de confortabil.
 • Mergedes E-class de aceste masini te indragostesti la prima vedere, iar interiorul te va uimi cu confortul si perfectiunea.

Acestea si alte masini, iti sunt oferite spre inchiriere, pentru a te bucura de o calatorie confortabila in masina si nimic nu te poate opri de a merge la un eveniment important. Masini de inchiriat ieftine in Bucuresti!

 

Inchirieri auto Bucuresti – Informatii suplimentare

 

Fiat-ul este o optiune foarte convenabila pentru orice eveniment. Aceste masini sunt spatioase, confortabile, destul de manevrabile si arata elegant.
Firma de inchirieri auto Bucuresti, ofera inchirieri auto la preturi mici, dintr-o selectie larga de masini moderne.

Firma noastra de inchirieri auto 4×4 din Bucuresti atrage atentia clientilor cu gama 4×4, pentru a impresiona. Aceste masini care sunt oferite spre inchiriere, sunt puternice si foarte frumoase, daca doresti sa impresionezi.

Aceste masini se disting prin confort sporit, siguranta si practica. Sunt in stare excelenta, curate si bine intretinute. Alege una care iti poate pune accentul pe individualitate si se potriveste stilului evenimentului. Daca esti un sofer cu experienta, te vei putea bucura de plimbare la maxim. Daca nu, poti inchiria un sofer, pentru a te putea bucura de eveniment fara nicio restrictie.

Ne puteti gasi si cu urmatoarele cuvinte cheie

Conditii de inchiriere auto:

 

 • Clientul , prin contractul de inchiriere auto se obliga in mod irevocabil:

 

 • Sa detina permis auto cu o vechime de minim 2 ani ,
 • Sa detina act de identitate valabil , CI sau pasaport ,
 • Sa aiba varsta minima de 20 ani , maximum 65 ani ,
 • Sa ofere garantia ( RON / EURO / USD / GBP ),conform specificatiilor contractului de inchiriere ,
 • Sa respecte toate reglementarile legale in vigoare cu privire la circulatia rutiere ,
 • Sa nu subinchirieze autovehiculul inchiriat de la SC LAUR & LEO COMPANY SRL
 • Sa nu permita supraincarcarea autovehiculului ( nr de locuri si greutate ) peste limitele maxime prevazute in talonul autovehiculului
 • Sa nu foloseasca autovehiculul pentru participarea la intreceri , competitii, alte teste auto
 • Sa nu paraseasca autovehiculul cu cheile in contact si / sau cu usile / geamul / portbagajul deschis ,
 • Sa nu foloseasca autovehiculul decat in corcordanta cu instructiunile si recomandarile producatorului si nu numai cu destinatia prevazuta in prezentul contract,
 • Sa nu conduca autovehiculul decat pe drumurile publice ( nationale si judetene ) , fiind interzisa folosirea acestuia pe drumurile forestiere , in expeditii montane sau pe soselele neasfaltate,
 • Sa nu inpinga sau sa tracteze orice vehicul , rulota , sau alt obiect ,
 • Sa nu conduca sub influenta alcolului , drogurilor , narcoticelor , barbituricelor sau oricarei alte substante care sa-I afecteze starea de concetrare sau capacitatea de conducere .

 

Restrictii  pentru inchirierea auto:

 

 • Perioada minima de inchiriere este de 3 zile ( cu 150 km / zi limita impusa ). Pentru inchirierea unui autoturism pentru o perioada mai mare de 4 zile , nu se impune o limita de kilometri . Daca insa , inchirierea se face pentru 3 zile si se constata depasirea limitei de 150 km / zi , parcursi cu masina inchiriata , clientul va plati p taxa suplimentara de 1 EURO + TVA / fiecare KM parcurs in plus , peste cei admisi
 • Calatoria in afara granitelor Romaniei NU este permisa cu autovehiculele din flota SC LAUR & LEO COMPANY SRL .

 

Inchiriere auto Bucuresti – Ghid auto

 

Varsta

Varsta minima pentru inchiriere este de 20 de ani , iar soferul  trebuie sa fie posesor al  permisului de conducere categoria B , de minim 2 ani . Varsta maxima de inchiriere este de 65 ani.

Asigurare

Autovehiculului inchiriat este asigurat de care PROPRIETAR conform dispozitiilor legale in vigoare .

Sunt incluse in pretul inchierii auto urmatoarelor asigurari:

 • Asigurarea de tip CDW ( collision damage waiver ), care limiteaza responsabilitatea maxima a clientului in caz de avarii majore aduse in autoturismului la suma garantiei (EURO 300 – EURO 900 ) , respectand conditiile specificate in articolul 1 .
 • TP ( theft protect ) . Acest tip de asigurare reduce responsabilitatea maxima a clientului in caz de furt la suma garantiei ( EURO 300 – EURO 900 dupa caz ) .
 • RCA ( asigurarea de raspundere civila auto ) este o asigurare prin care tertii prejudiciatii in urma unui accident , auto , produs din vina conducatorului auto asigurat , primesc  despagubiri pentru daunele material si / sau vatamarile corporale suferite.

 

Pretul inchirierii auto nu include:

 

 • Asigurarea soferului, pasagerilor si bunurilor acestora .
 • Garantia : Clientul va achita la data semnarii contractului, cu titlu de garantie , o suma cuprinsa intre EURO 300-900 (echivalent in Ron la cursul BNR + 0.1 % din data platii ), care va fi returnata acestuia , la incheierea perioadei de inchiriere auto , cu conditia indeplinitii obligatiilor asumate de catre acesta .
 • Combustibilul. Va sfatuim sa restituiti vehiculul inchiriat cu rezervorul de combustibil plin si sa pastrati chitanta de la ultima alimentare.
 • Taxele locale de pod , taxe parcari sau alte taxe solicitate de autoritatile locale. In cazul in care exista ivirea acestor taxe sunteti obligat sa pastrati dovada achitarii acestora.

 

Disponibilitatea inchirierii auto in Bucuresti

 

Puteti verifica disponibilitatea masinilor noastre atat pe site la rubrica Masini si Tarife , cat si apeland numarul de telefon +40 751 410 410 ( zilnic , intre orele 12:00 – 18:00 ) . Pentru predarea / preluarea masinii inchiriate va asteptam la sediul nostru.

 

Asistenta rutiera

 

SC LAUR & LEO COMPANY SRL va ofera ASISTENTA RUTIERA 24/7  la pretul de 20 Euro Taxa suplimentara  .

 

Trecerea frontierei

 

Calatoria in afara granitelor Romaniei nu este permisa cu autovehiculele din flota LLC RENT A CAR

 

Inchiriere auto Bucuresti – Metoda de plata

 

Plata se va efectua in EURO sau in RON la cursul BNR Bank din ziua semnarii contractului, inainte de preluarea autovehiculului, cash sau cu card de credit / debit (Visa sau MasterCard).

Tarifele afisate pe site sunt exprimate in EURO si contin TVA , Rovigneta , RCA si  casco cu franshiza.

In momentul inchirierii auto se va solicita constituirea unei garantii (conform tarifelor afisate in contract). Aceasta suma va fi depusa cash sau va fi blocata pe cardul de debit al unuia dintre soferii principali . Garantia va fi deblocata / restituita la sfarsitul contractului de inchiriere auto  daca vehiculul este restituit in aceleasi conditii in care a fost inchiriat.

 

Preluarea autoturismului dupa semnarea contractului de inchiriere auto

 

Predarea autovehiculului se face pe baza unui Proces Verbal de Predare – Primire, in care va fi consmnata starea generala a autovehiculului in momentul preluarii de catre chirias din parcul de inchiriere auto, cat si penalitatiile aplicate depozitului de Rent a Car, in cazul in care, pe perioada derularii contractului de inchiriere auto, masina a suferit diverse pagube sau avarii .

Odata cu livrarea autovehiculului, CLIENTULUI i se incredinteaza documentele de identificare ale masinii in copie si nu original si anume : Talon, RCA, Rovinieta, un set de chei.

Autovehiculul este predat, conform procesului verbal de inchiriere auto, in stare buna de functionare , fara vicii ascunse de natura a inpiedica deplasarea autovehiculului si cu rezervorul la nivelul care a fost consemnat in contractual de RENT A CAR. Orice plangere legata de starea masinii trebuie facuta imediat dupa primirea autovehiculului, dupa cum se precizeaza in contractual de inchiriere a masinii.

Dotarile sau echipamentele optionale (ex : scaun copil , system de navigatie , suport) sunt furnizate numai la cerere si se taxeaza suplimentar .

 

Predarea autoturismului dupa expirarea contractului de inchiriere auto

 

CLIENTUL  se obliga sa returneze autovehiculul, precum si toate documentele (cu exceptia propriului exemplar al contractului si a facturilor) si cheiele, in starea care i-au fost predate de catre PROPRIETAR la inceputul perioadei de inchiriere auto, cu rezervorul avand aceeasi cantitate de combustibil, in caz contrar el fiind obligat la plata de despagubiri de catre PROPRIETAR

In cazul unei intarzieri, neanuntate prin telefon sau e-mail, mai mare de 3 ore fata de ora stabilita, PROPRIETARUL ( firma Rent a Car)  va face plangere penala inpotriva CLIENTULUI pentru furt.

Returnarea autovehiculului se face pe baza unui Proces Verbal  de Predare-Primire , in care se va consemna starea autovehiculului la respectivul moment si se vor retine penalitati daca este cazul , din depozitul depus la inceperea contractului de inchiriere auto.

 

Inchirierea auto in afara orelor de program

 

Inchirierea unei masini este disponibila 24/7, cu confirmare in prealabil.

In timpul programului de lucru L-V (12:00 – 18:00) , nu se platesc taxe suplimentare pentru predare si preluare la sediul nostrum .

 • Extra-hours ( intre orele 19:00- 9:30) sau weekend : taxa 20 EURO pentru predare/preluare , cu acordul firmei de inchirieri  auto pentru perioade mai mari de 10 zile, restul autoturismelor se vor preda / prelua la sediul firmei
 • Pentru livrari la anumite adrese specificate de client, in interiorul orasului Bucuresti  taxa 10 EURO pentru livrare/preluare  pentru perioade mai mari de 10 zile, restul autoturismelor se vor preda / prelua la sediul.
 • Pentru livrari/preluari la aeroporturile din Bucuresti ( ex: Otopeni ) se vor pune masini UBER la dispozitie gratuit din partea companiei S.C LAUR & LEO COMPANY S.R.L, pentru a aduce CLIENTUL la sediul  companiei  pentru intocmirea documentelor necesare in vederea inchirierii autoturismului.
 • Livrare Gratuita pentru inchirieri ale autovehiculelor cu o durata mai mare de 15 de zile .
 • Datele Dvs. Cu caracter personal colectate pentru incheierea contractului de inchiriere auto , vor fi retinute in baza de date LLC RENT A CAR , pentru faza de ofertare , pe perioada de timp in care oferta LLC RENT A CAR este valabila , la care se adauga 45 de zile , si dupa incheierea contractului, pe perioada in care dvs sunteti Client LLC RENT A CAR , benefeciar , la care se va adauga perioada de timp in care datele sunt necesare pentru exercitarea de catre LLC RENT A CAR a drepturilor rezultand din contractul/contractele de inchiriere auto si pentru indeplinirea obligatiilor rezultand din legislatie si din reglementarile interne privitoare la stocare.

 

Inchirieri auto Bucuresti – Informatii suplimentare

 

Ne puteti gasi pe internet cu urmatoarele cuvinte cheie: “inchirieri auto bucuresti sector 3“, “inchirieri auto bucuresti lux” sau “inchirieri auto bucuresti sector 2“, “inchirieri auto drumul taberei” ori “inchirieri auto evenimente“.

Alte cuvinte: “inchirieri auto hidramate“, “inchirieri auto in bucuresti” sau “inchirieri auto militari“, “inchirieri auto nunta“ori “inchirieri auto non stop“, “inchirieri auto premium” si “inchirieri auto pentru nunti“, “inchirieri auto sector 5“.

Cautari similare: “inchirieri auto 4×4 bucuresti“, “inchirieri auto” sau “inchirieri auto 4×4“, “inchirieri auto 4×4 bucuresti” ori “inchirieri auto bucuresti“, “inchirieri auto evenimente“.

Se mai poate caut si: “inchirieri auto ieftine“, “inchirieri auto ieftine bucuresti” sau “inchirieri auto in bucuresti“, “inchirieri auto non stop” ori “inchirieri auto pe termen lung“, “inchirieri auto preturi mici“, “inchirieri auto termen lung“.

Articol optimizat de Outcave Solutions, servicii de optimizare SEO si promovare in Bucuresti, creare site de prezentare, realizarea magazin online, promovare magazin online.