Loading

Despre noi

Bine ati venit la LLC RENT A CAR! Suntem aici pentru a va oferi sprijin in activitatile dumneavoastra atunci cand trebuie sa apelati la serviciile unei firme pentru inchirierea unui autoturism.

Si pentru ca siguranta dumneavoastra este importanta pentru noi, va punem la dispozitie masini verificate tehnic de personalul nostru specializat, inainte de fiecare livrare.

Masina pe care o inchiriati are plinul deja facut iar Rovigneta, CASCO si RCA sunt platite.  Masinile pe care le oferim respecta cele mai inalte standarde in ceea ce priveste curatenia si igiena, precum si starea tehnica necesara unei rulari in deplina siguranta si confort. Flota noastra de autovehicule este variata continand atat berline cat si SUV-uri in perfecta stare de functionare.

Cu noi conduceti in siguranta!

Incercam sa fim intotdeauna la inaltime in ceea ce priveste relatia cu beneficiarii serviciilor noastre. Experienta dobandita in domeniu ne-a aratat ca cea mai buna strategie de marketing este cea care pune pe primul loc nevoia clientului. Astfel, se creeaza o legatura de durata bazata pe incredere si corectitudine.

Cele mai bune oferte la inchirere GASESTE MASINA POTRIVITA

Articole de Blog CELE MAI NOI POSTARI

Inchirieri auto
12
oct.

Servicii de inchirieri auto preturi mici

Inchirieri auto la preturi mici – 5 beneficii pentru inchirieri auto la preturi mici – Calatoresti intr-un alt oras, mergi intr-o vacanta sau pur si simplu te afli intr-o situatie in care ai nevoie de o …

Inchirieri auto
12
oct.

Masini de inchiriat in Bucuresti

Masini de inchiriat Bucuresti ieftine - In prezent, masina si-a pierdut relevanta ca element de lux si a devenit o necesitate. Inchiriaza un mercedes E-class! Aproape toata lumea o foloseste - de la studenti la pensionari, si, in general, toti cei care sunt legati de accesibilitatea acestui vehicul. Pe piata interna a acestei nise, exista o [...]

suntem alaturi de tine IA LEGATURA CU NOI

Parcul nostru dispune de 100 de autoturisme. In cazul in care doriti o oferta pentru inchirierea a mai multor autoturisme pentru diferite evenimente, sau pentru orice alte intrebari, nu ezitati sa ne scrieti in formularul alaturat.

  • Adresa: Str. Doina 17, Sector 5, Bucuresti
  • Telefon: 0751 410 410
  • Email: contact@llcrentacar.ro
  • Program: 09:30-21:00