Loading

Informatii despre vehicul

  • Inchiriere Mercedes E – Class

    2.2 150 hp
  • Alimentare Motorina / 2200 cm3
  • Transmisie manuala
  • An fabricatie
  • 5 Usi
35.00/ pentru 1 zi

Inchiriere mercedes E-class in Bucuresti la pret excelent! De ce sa alegi inchirierea unui Mercedes E-Class. Masina pe care o conduci poate sa fie importanta pentru imaginea ta, sa te reprezinte in viata de zi cu zi sau in mediul afacerilor. De multe ori insa, masina cu care ne prezentam la un eveniment trebuie sa arate bine, sa fie curate, cat mai noua si sa scoata in evidenta personalitatea soferului.

Pentru a vizualiza conditiile apasati aici inchirieri auto Bucuresti.

Daca esti un om de afaceri, de exemplu, poti sa optezi pentru inchirierea unui Mercedes E-Class in Bucuresti. Fie ca locuiesti sau ca stai pentru cateva zile in capitala, contextul profesional trebuie sa fie sustinut de cele mai multe ori si de masina pe care o conduci. Un mod eficient de a te prezenta la un eveniment cu o masina sofisticata este inchirierea unei masini de lux. Inchirierea unui Mercedes E-Class in Bucuresti este o varianta avantajoasa ca pret si care iti da incredere si siguranta.

Inchiriere BMW X 5.

 

Inchiriere mercedes E-class in Bucuresti – De ce Mercedes E-Class?

 

Inchirierea unui Mercedes E-Class in Bucuresti este optiunea perfecta pentru un om de business care are planificate cateva intalniri importante in capital. Gama auto Mercedes este o clasa premium, destinata oamenilor care isi doresc confort sporit, lux si incredere deplina in masina pe care o conduc.

Exteriorul unui Mercedes E-Class este cu totul diferit, este elegant, impunator si superior altor masini. Insa cee ace ofera interiorul masinii este cu totul special. Bordul unui E-Class cuprinde toate detaliile de design specifice modelelor Mercedes.

Display-ul ofera o senzatie unica, impresia ca pluteste, o senzatie sustinuta in mod evident de integrarea unui sistem complex de iluminare cu LED-uri, configurabil in 64 de culori. Daca vrei sa optezi pentru inchirierea unui Mercedes in Bucuresti, cu siguranta modelul E-Class nu te va dezamagi. Poti opta pentru o masina cu transmisie automata integrata intr-o consola centrala, care faciliteaza experienta condusului intr-o capital aglomerata, mereu in miscare.

Oferim cele mai bune servicii de inchirieri auto la preturi mici.

 

 

Inchiriere mercedes E-class in Bucuresti preturi

 

Inchirierea unei masini in capitala nu este deloc o optiune costisitoare. In functie de nevoile tale, poti sa alegi o masina mica, care are un pret mai mic, sau poti opta pentru un model mai impunator si elegant, precum Mercedes. Orientativ, pretul inchirierii unui E-Class este de 100 EUR pe zi.

Desigur, pretul o sa difere in functie de firma de inchirieri pe care o contractezi, numarul de zile pentru care inchiriezi masina, tipul de asigurare pe care il alegi. Daca te gandesti sa inchiriezi un Mercedes E-Class, este indicat sa alegi si asigurarea full care in majoritatea cazurilor costa intr 5-10 euro pe zi.

Poti inchiria oricand o masina pentru aeroport aici inchirieri auto aeroport Otopeni.

 

Asigurare FULL pentru inchirirerea unui Mercedes E-Class

 

Majoritatea oamenilor care inchiriaza masini de lux aleg o asiguare full pentru masina. De ce? Fiind o masina din clasa business, costurile materialelor este ridicat si in cazul unei defectiuni, costul final poate sa fie foarte ridicat.

Cu o astfel de asigurare, nu trebuie sa iti faci griji pentru nimic pentru ca nu raspunzi pentru daunele care pot sa intervina in perioada de timp in care masina este la tine.

 

In ce situatii inchiriem un Mercedes E-Class?

  1. Evenimente speciale

 

Fie ca alegi sa inchiriezi un Mercedez in ziua nuntii tale, fie pentru luna de miere sau orice alt eveniment important pentru viata ta personala, fii sigur ca un Mercedes E-Class va atrage toate privirile. Pretul pentru inchiriere Mercedes E-CLass este avantajos, astfel ca o poti inchiria in conditii favorabile si sa te bucuri de clipele frumoase alaturi de familie si prieteni.

 

  1. Intalniri business

Inchirierea unui Mercedes E-Class in Bucuresti este alegerea potrivita daca ai in agenda programate cateva intalniri de afaceri. O masina eleganta, impunatoare si puternica va accentua pozitia ta de om de business si iti va pune in evidenta personalitatea puternica. Masina unui om de afaceri trebuie sa ii reprezinte viata si activitatea profesionala, iar pentru o experienta de business completa, inchirerea unui E-Class este mai mult decat suficient.

 

  1. Transport in siguranta si confort sporit

Orice masina inchiriata ofera siguranta, insa intr-un oras ca Bucuresti ai nevoie de protectie, mai ales daca esti pentru cateva zile in capitala. Inchirirea unui Mercedes din Otopeni este o solutie simpla si rapida pentru sitautiile in care ajungi in aeroport si vrei o masina care sa iti ofere confort sporit. Este important sa te simti bine in masina pe care o conduci, sa iti ofere siguranta si o experienta de condus unica.

Masini de inchiriat ieftine in Bucuresti!

 

Inchiriere mercedes E-class in Bucuresti

Extra optiuni

Informatii client

Informatii suplimentare