Loading

Informatii despre vehicul

  • Inchiriere Fiat Tipo 2018

  • GPL + Benzina / 1600 cm3
  • Sub 10 000 km
  • Transmisie manuala
  • 2018
  • 5 Usi
23.00/ pentru 1 zi

Exista unele situatii in care este important sa aveti o masina la indemana. In cazul in care sunteti interesati de un serviciu cat mai bun de inchiriere Fiat in Bucuresti, veti lua o decizie foarte buna.

Sunt foarte multe avantaje pentru a avea in vedere un serviciu de inchiriere. Va voi prezenta aceste avantaje si cu siguranta veti ajunge la concluzia ca o masina Fiat de inchiriat poate fi o solutie foarte buna pentru voi.

 

Avantajele inchirierii unei masini

 

Atunci cand vine vorba despre avantaje, siguranta este un lucru foarte important. Toate masinile sunt testate si verificate atent. Nu va exista riscul sa aveti probleme in trafic daca veti inchiria o masina.

Toate masinile spre care va veti orienta vor arata bine atat din punct de vedere estetic, car si tehnic. Optand pentru serviciile noastre, veti lua o decizie buna pentru ca veti calatori in siguranta. Veti aprecia mult alegerea pe care o veti face.

Modalitatile de plata pentru un serviciu de inchiriere auto este variat, de aceea puteti alege o metoda ideala pentru voi. Puteti plati atat cu cardul, cat si cash.

 

Serviciu bun de inchiriere a unei masini Fiat

 

Toate masinile spre care va veti orienta vor fi curate si bine intretinute, de aceea nu va trebui sa va faceti griji din pricina acestui aspect.

Livrarile masinilor vor fi facute non-stop, lucru ce va insemna ca va vom sta mereu la dispozitie cu o masina de o calitate foarte buna.

Tot ce va trebui sa faceti, va fi sa ne contactati, iar noi vorm veni la voi cu solutia cea mai buna. Masina pe care o veti alege va avea plinul facut. In acelasi timp, garantia va fi returnata, indiferent daca achitati cash sau cu cardul.

 

Cat costa sa inchiriezi un Fiat?

 

Din punctul de vedere al costului, o masina Fiat va fi accesibila. Tot ce va trebui sa faceti va fi sa ne contactati. Va vom sta la dispozitie cu toate informatiile noastre.

Un Fiat Tipo din 2018, va fi oferit spre inchiriere la pretul de 23 de euro pentru o zi, acesta avand sub 25.000 km. Transmisia acestui model este una manuala, el avand 5 ani de garantie. Aceasta masina a fost fabricata in anul 2014.

 

Alte lucruri pe care sa le considerati

 

Este bine de stiut ca un astfel de serviciu de Inchiriere Fiat in Bucuresti este accesibil la un pret redus. Veti putea sa va orientati chiar si catre unele extra-optiuni, in cazul in care aveti nevoie.

Printre aceste optiuni se va numara si un scaun pentru cel mic, dar si o navigatie GPS. Veti putea sa aveti parte si de un suport pentru tableta si pentru telefon.

Costul pentru garantia masinii va fi de 300 de euro, iar daca va veti dori un sofer aditional, acest lucru va fi posibil. Tot ce va trebui sa faceti pentru a obtine masina este sa o inchiriati pe site. Ne puteti so contacta si va vom sta mereu la dispozitie. Veti gasi cu usurinta masina pe care o doriti.

Articol optimizat de Outcave Solutions, servicii de optimizare SEO si promovare in Bucuresti, creare site de prezentare, realizarea magazin online, promovare magazin online.

Extra optiuni

Informatii client

Informatii suplimentare