Loading

Informatii despre vehicul

  • Inchiriere BMW X6

90.00/ pentru 1 zi

Inchiriere BMW X6 in Bucuresti – Ideea de a inchiria o masina este tot mai populara in ultima vreme datorita multiplelor avantaje oferite. Firmele Rent a Car ofera tot mai multe tipuri de masini pentru ca cei interesati sa aiba de unde alege.

Pentru a vizualiza conditiile apasati aici inchirieri auto Bucuresti.

Asa se intampla si in cazul LLC Rent a Car, de unde poti inchiria un BMW X6 la cele mai bune preturi. Chiar si atunci cand nu iti permite un BMW X6 doar pentru tine sau investitia ti se pare nejustificata, poti oricand sa testezi aceasta masina si sa te distrezi cu ea pentru cateva zile.

 

Inchiriere BMW x6 Bucuresti – confort si eleganta

 

BMW X6 este puternic si sportiv. Chiar daca seamana cu celelalte modele X el are eleganta unui coupe si depaseste limitele gamei din care face parte. Motorul este foarte eficient si dinamic iar sistemul xDrive transfera foarte eficient puterea spre sosea. Inchiriere BMW X 5.

BMW X6 se recmarca prin echipamente superbe cum sunt pachetul Design Pure Extravagance dar si materialele de o calitate superioara. Aceste detalii fac ca BMW X6 sa fie in centrul atentiei si dorit de tot mai multe persoane care vor sa inchirieze o masina. In Bucuresti, LLC Rent a Car ofera BMW X6 de inchiriat la cele mai bune preturi.

Inchiriaza un mercedes E-class!

 

Inchiriere BMW x6 preturi – capteaza atentia atunci cand iesi pe strada

 

BMW X6 se distinge prin putere si dinamism, imbinand postura strong a modelelor X cu aspecte sport ale celor coupe. Prizele de aer sunt remarcabile si sunt amplasate in zona frontala indicand puterea ascunsa in spatele lor.

Silueta Coupe si conturul care cuprinde tot interiorul asigura un confort permanent pentru ocupantii masinii. Interiorul este luminos si generea contraste puternice fiind realizat din materiale de calitate premium. Ornamentele si echipatra transmit clar ideea de super calitate si perfectiune.

Oferim cele mai bune servicii de inchirieri auto la preturi mici.

 

Cat costa inchirierea unui BMW X6?

 

La LLC Rent a Car poti inchiria BMW X6 pentru pretul de 90 de euro pe zi, din care poti scadea discounturile pentru inchirierea pe termen lung sau ofertele sezoniere.

Nu este un pret mare avand in vedere ca vei conduce o masina moderna si care s-a situat pe locuri fruntase in topurile profesionistilor.

Poti inchiria oricand o masina pentru aeroport aici inchirieri auto aeroport Otopeni.

 

Inchiriere BMW X6 in Bucuresti – Super caracteristici

 

Atunci cand vrei sa conduci o masina puternica si confortabila BMW X6 este solutia optima pentru tine. LLC Rent a Car are oferte imbatabile pentru tine, si daca adaugi la acestea si caracteristicile tehnice de top, BMW x6 este alegerea optima pentru momentul in care vrei sa iti dai un refresh si sa conduci altceva decat propria masina. Puterea maxima atinsa este de 450 de cai putere avand o acceleratie de 4.8 pentru a atinge 100 km/h.

Masini de inchiriat ieftine in Bucuresti!

Viteza maxima pe care o poti atinge este de 250 de km pe ora insa iti recomandam sa fii prudent deoarece drumurile noastre nu sunt chiar permisive pentru astfel de viteze. Daca vrei sa calatoresti in familie si ai bagaje, aceasta masina este ideala pentru ca, pe langa confort ofera si o capacitate a portbagajului de 580 de litri, suficienta pentru a gazdui un numar mare de lucruri.

Articol optimizat de Outcave Solutions, servicii de optimizare SEO si promovare in Bucuresti, creare site de prezentare, realizarea magazin online, promovare magazin online.

Extra optiuni

Informatii client

Informatii suplimentare