Loading

Informatii despre vehicul

  • Inchiriere BMW X5

130.00/ pentru 1 zi

Inchiriere BMW X5 in Bucuresti – BMW X5 este inca o masina foarte cautata de pasionatii de domeniul auto, iar persoanele care vor sa incerce aceasta masina si vor sa testeze performantele sale, pot oricand sa inchirieze pentru cateva zile un BMW X5 de la LLC Rent a Car.

Pentru a vizualiza conditiile apasati aici inchirieri auto Bucuresti.

 

Inchiriere BMW X5 Bucuresti – Testeaza tehnologia moderna BMW

 

BMW X5 a stabilit standarde noi fiind un sedan modern din clasa business. Pentru ca are un spectru elegant si dinamic se ridica in mod foarte convingator la nivelul asteptarilor detinute in prezent de la automobilele din clasa aceasta.

Alegand sa conduci un BMW Xcinci beneficiezi de faptul ca este sportiv, captivant si datorita tehnologiei de ultima ora beneficiezi de confort absolut in timpul conducerii.

Inchiriaza un mercedes E-class!

 

Inchiriere BMW X5 preturi – Cele mai bune oferte la LLC Rent a Car

 

LLC Rent a Car iti ofera cele mai bune preturi pentru masinile pe care le detine. Atunci cand vrei sa testezi o masina inainte de a cumpara respectivul model pentru tine, sau in momentul in care iti doresti sa incerci ceva complet nou si iti doresti senzatii la superlativ intr-o masina pentru cateva zile acesta este locul perfect pentru tine.

 

Cat costa inchirierea unui BMW X5

 

La LLC Rent a Car inchirierea unui BMW X5 costa 130 de euro pe zi din care poti scadea reducerile facute pentru perioadele lungi de inchiriere sau reducerile sezoniere. Este un pret rezonabil raportat la confortul de care beneficiezi inchiriind aceasta masina.

Oferim cele mai bune servicii de inchirieri auto la preturi mici.

 

Inchiriere BMW x5 –  Avantaje

 

Alegand sa inchiriezi BMW X5 beneficiezi de tehnologia Driving Assistant plus care reprezinta cel mai mare sprijin pe care poti sa te bazezi.

Cu ajutorul acestei tehnologii poti avea activitati importante sub control si in plus beneficiezi de un condus autonom in situatii cum ar fi traficul aglomerat si calatoriile lungi. In plus, esti cu siguranta pe maini bune mai ales atunci cand schimbi benzile de circulatie. BMW X5 a fost gandit special pentru siguranta pasagerilor.

Poti inchiria oricand o masina pentru aeroport aici inchirieri auto aeroport Otopeni.

 

Inchiriere BMW X5 – De ce sa apelezi la LLC Rent a Car

 

LLC Rent a Car este o companie care se bazeaza intotdeauna pe evolutie continua si pe multumirea clientilor. Masinile sunt verificate de fiecare data inainte de livrare cu ajutorul echipei specializate. Orice masina inchiriezi de aici vei avea plinul deja facut si asigurarile platite. In mod sigur daca ai vrea sa conduci propria masina ti-ai dori sa fie intretinuta si curata. Asa te va astepta si masina de la LLC Rent a Car pregatita de drum, indiferent de ce model alegi. Poti sa iti alegi masina dorita din orice clasa, inclusiv SUV si vei beneficia de aceeasi atentie din partea companiei. Preturile sunt configurate astfel incat fiecare client sa isi gaseasca aici masina dorita.

Masini de inchiriat ieftine in Bucuresti!

La LLC Rent a Car poti inchiria cu incredere BMW X5 sau orice alta masina iti place pentru ca integritatea si onestitatea sunt calitatile de baza in dezvoltarea acestei companii. Clientii se bucura aici de intelegere respect iar echipa este mereu gata sa trateze la nivel profesionist orice provocare.

Articol optimizat de Outcave Solutions, servicii de optimizare SEO si promovare in Bucuresti, creare site de prezentare, realizarea magazin online, promovare magazin online.

Extra optiuni

Informatii client

Informatii suplimentare